top of page
Een complete badkamer samenstellen

Een complete badkamer samenstellen

Is het tijd voor een nieuwe badkamer omdat je aan het renoveren of aan het (ver)bouwen bent? Leuk, dan is het eerst tijd om badkamer inspiratie op te doen! Heb je genoeg ideeën verzameld, dan kun je deze voorleggen aan een badkamerspecialist. Deze kijkt vervolgens mee om te kijken of al je ideeën goed bij elkaar passen en verwerkt kunnen worden in de ruimte die je hebt. Naast persoonlijk advies krijg je bij Mincio ook een 3D ontwerp van je complete badkamer. Zodat je via deze visualisatie kan zien of dit inderdaad de badkamer van je dromen is. 

Naast persoonlijk advies krijg je bij Mincio ook een 3D ontwerp van je complete badkamer. Zodat je via deze visualisatie kan zien of dit inderdaad de badkamer van je dromen is

"

Verschillende badkamer stijlen

Weet jij al welke badkamer stijl het beste bij jou past? Grote kans dat je al badkamer inspiratie op internet of in magazines hebt opgezocht of daar druk mee bezig bent. Ga jij voor een gezellig jaren ’30 badkamer of liever voor een minimalistische Scandinavische badkamer? Industriële badkamers met een stoer uiterlijk en betonlook badkamers zijn tegenwoordig ook erg populair.

 

Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet welke stijl het beste bij jou en je wensen past. In beide gevallen kun je je door een badkamerspecialist laten adviseren om je ideeën te laten omtoveren tot een realistisch en compleet badkamer ontwerp.