top of page

13 keer betonlook badkamer, toilet en tegels inspiratie

De tegels in je badkamer, toilet en de rest van je huis zijn grote invloed op de stijl en sfeer van je huis. Zo ook betonlook tegels. In dit blog lees en bekijk je de gaafste betonlook tegels.

 

Wil je ook een betonlook badkamer maar kun je nog wat hulp gebruiken? Mincio ontwerpt jouw badkamer én levert alle producten. Makkelijk alles op één plek vanuit huis geregeld. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een videocall.

 
Gave industriele badkamer inspiratie met betonlook tegels, inloopdouche, opbouw zwarte regendouche en zwart vrijstaand bad
Betonlook badkamer met inloopdouche en zwart vrijstaand bad

Bovenstaande badkamer heeft een te gekke Scandinavische betonlook badkamer stijl. De badkamer heeft een vrijstaand zwart bad en een heerlijke inloopdouche. Wat opvalt is de prachtige nis met verlichting, die in de wand van de betonlook tegels is geplaatst. De grijze betonlooktegels zijn mooi gecombineerd met de witte wandtegels.

Groot formaat 60x120 betonlook tegels voor de vloer en wand.
Behome grey 120x60 rtt vloer- en wand betonlook tegels

Grote betonlook tegels in formaten 120x60 en 120x120

Geen verrassing; betonlook tegels zijn er in veel verschillende formaten. De bovenstaande tegels hebben een groot formaat, namelijk 120x60 centimeter. Deze betonlook tegels zijn geschikt voor zowel de wand als de vloer. Het geeft je badkamer een gaaf en stoer uiterlijk, maar de grote betonlook tegels maken je badkamer en toilet ook ruimtelijk. Je bestelt ze hier. Ze hebben ook nog een broertje die iets lichter is, die bestel je hier ;).

Betonlook toilet met 120x120 betonlook tegels en visschub antraciet mozaiek tegels
Betonlook toilet met 120x120 tegels en zwarte accessoires

Nog even terug komen op dat grote formaat tegels. We horen vaak; 'mijn toilet is maar een kleine ruimte, dus geen grote tegels'. Wij zeggen dan op onze beurt; 'een grote tegel maakt een kleine ruimte optisch groot'. En deze kleine betonlook toilet (100x90 cm.) bewijst dat gelijk. De tegels in dit toilet zijn 120x120 centimeter. Dat betekent dus dat elke tegel een snijtegel is. Het toilet in betonlook ziet er te gek uit en is een mooi alternatief voor betoncirré. De te gekke magic black mozaïek tegels bestel je trouwens hier.


Twijfel je over het formaat tegels voor je toilet? Weet je niet wat je met de tegelcombinaties in je badkamer aan moet? Klik dan hier en plan dan een afspraak in met een stylist die je daar bij kan helpen.

Betonlook tegels, noten houten badmeubel kast met waskom, zwarte kranen en grote spiegel van 80x120 cm.
Noten hout met betonlook tegels in de badkamer

Dat hout zich erg goed laat combineren met betonlook tegels moge duidelijk zijn. Als je niet op past heb je snel een ongezellige badkamer of toilet met betonlook tegels. Maar als je betonlook combineert met bijvoorbeeld noten hout, dan krijg je een warmer geheel.


Betonlook toilet inspiratie met grijze betonlook tegels

Prachtige ruime toilet met betonlook tegels in de kleur grijs
Toilet betonlook 60x60 tegels met witte toilet en grijze drukplaat

Deze betonlook toilet is chique en stoer tegelijk. Zo zie je dat betonlook ook erg 'classy' kan zijn, als de stijl van de tegel maar niet te 'rouw' is. Met een rouwe betonlook tegel bedoelen we dat er veel witte betonlook vegen op zitten. Klik hier voor de tegels.


Zwart staal in stoere industriële betonlook badkamer inspiratie

Gave industriele badkamer inspiratie met zwart stalen douchecabine, grijze 60x60 betonlook tegels en zwart toilet
Industriele grijze betonlook badkamer inspiratie met zwart stalen douchecabine en zwarte visgraat tegels

Zwart staal laat zich buitengewoon goed combineren met betonlook tegels. Het grijs van de betonlook tegels en het zwart van het badmeubel, toilet en de douchecabine combineren geweldig met elkaar. Dit is echt een hele stoere badkamer, waarbij de betonlook tegels als betonlook wandtegels en betonlook vloertegels zijn gebruikt. De tegels bestel je hier.

Groot badmeubel, soft betonlook groot formaat tegels en een eiken houten badmeubel.
Scandinavische badkamer inspiratie met grote soft betonlook grijze tegels

Hiervoor waren we ook al groot fan van groot formaat tegels. Ook de tegels in de badkamer hierboven zijn van groot formaat. Rechthoekig weliswaar. We noemen de tegels soft betonlook tegels, omdat ze de stoerigheid hebben van betonlook, maar niet zo rouw. Deze betonlook tegels hebben we in 90x90(!). Die bestel je hier.

Chroom inbouwdouche, zwart stalen douchecabine en betonlook tegels in deze betonlook badkamer inspiratie
Betonlook badkamer met 80x80 betonlook tegels, zwart staal douchecabine en chroom inbouwdouche

Dat meerdere mensen aan de haal gingen met zwart staal in hun grijze betonlook badkamer, dat bewijst deze tweede afbeelding met een zwart stalen douchecabine in een betonlook badkamer. Wat gaaf is aan deze badkamer is het bewijs dat niet alles zwart hoeft te zijn, maar dat chromen kranen zich ook perfect laten combineren met het stoere van deze 80x80 grijze betonlook tegels. De betonlook tegels zijn gebruikt als betonlook wandtegels en betonlook vloertegels. Klik hier om de grijze betonlook tegels te kopen. Deze tegels zijn er trouwens ook in antraciet en een wat warmere betonlook kleur; greige.

Een groen plafond, grijs beton cirré, zwarte kranen, grote douchecabine en patroon vloer tegels
Betoncirré betonlook grijs badkamer met patroon tegels inspiratie

Betonlook badkamers kunnen speels zijn wanneer je ze combineert met het sierlijke van een patroon tegel. Zwarte kranen maken het weer stoer. Zo mix je de industriële stijl tot een prachtig geheel met de jaren '30 stijl. We love it.

Classy stoere badkamer met mozaïektegels en 90x90 betonlook tegels
Chique stoere moderne badkamer inspiratie met inloopdouche met zwart profiel

Nog even terugkomend op een kleine ruimte met grote tegels. Bovenstaande betonlook badkamer heeft 2 deuren. De foto is genomen in de deuropening. Op de vloer liggen vier 90x90 betonlook tegels (koop ze hier). Dat betekent dus dat dit kleine badkamertje 180x180 centimeter is. Oogt ruim is het niet? Moeilijkheden met de indeling van een kleine of grote badkamer? Wel of geen grote tegels? Plan een afspraak in met een stylist voor het samenstellen van je badkamer.


O ja, die gave mozaïek tegeltjes kun je hier vinden.

Badkamer inspiratie met betonlook grijze tegels, handvorm groene wandtegels en groene handvorm wandtegels. Zwarte douchegoot en zwarte douchecabine
Jaren '30 betonlook badkamer inspiratie met handvorm tegeltjes en zwart stalen douchecabine

Jaren '30 stoere betonlook badkamer inspiratie

De bovenstaande afbeelding en de volgende twee afbeeldingen van deze stoere jaren '30 betonlook badkamer inspiratie laten zien dat een betonlook tegel erg goed gecombineerd kan worden met een jaren '30 stijl. De handvorm tegeltjes zijn typisch jaren '30, het zwarte staal is industrieel en de witte stucmuren zijn Scandinavisch. Een mix van stijlen, gewaagd en supermooi gecombineerd. Betonlook vloertegels vind je hier. De handvorm wandtegels vind je hier.

Betonlook badkamer inspiratie met grijze betonlook tegels, handvorm witte wandtegeltjes, zwarte inbouw wastafelkraan, loftdeur en wit stucwerk. Jaren '30 badkamer inspiratie.
Loftdeur voor een stoere jaren '30 badkamer met betonlook vloertegels en handvorm subway witte wandtegels

De loftdeur, het vintage badmeubel, de betonlook vloertegels, witte handvorm 7.5x15 wandtegels en het witte stucwerk is zo fijn uitgebalanceerd. Deze betonlook jaren 30 badkamer is echt superstoer.

Veel licht in de badkamer is heerlijk, maar dat is natuurlijk lang niet in elke badkamer zo. In deze stoere jaren '30 badkamer met betonlook vloertegels wel. Twijfel je over de kleuren in je badkamer? Plan dan een afspraak via skype in met een stylist voor het samenstellen van je badkamer.


Mincio: Skype je nieuwe badkamer

Wil je een gave badkamer met een schuin dak? Maar weet je niet hoe? Dan helpen wij je daar bij.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis.

Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page