Badkamer inspiratie met visgraat tegels

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, visgraat tegels in de badkamer. De subway tiles, zoals ze in het Engels genoemd worden, vind je (hoe verrassend) in menig metrostation. In dit artikel laten we je hele gave visgraat tegels badkamer inspiratie zien!

Deze grijze visgraat tegels op de wand zien er prachtig uit. Met wit gevoegd, dat zorgt ervoor dat zowel de tegel als de voeg eruit springen. Het lichte houten badmeubel hangt mooi tegen de visgraat tegel muur.

Deze lichtblauwe visgraat tegels zijn ook pareltjes. Bestel ze hier. Tegen de witte wandtegels links contrasteren ze heerlijk. Het nisje daar is trouwens ook erg mooi gedaan, en handig!

Deze visgraattegels zijn wit en ze zijn een stuk groter. Het formaat van deze visgraat tegels is 12x35 cm. Staat geweldig. Wat leuk, die houten plankjes :).

Visgraat tegels in lichtblauw (hier te bestellen) en een vrijstaand bad met een inloopdouche ernaast. Wat wil een badkamer nog meer? Prachtige visgraat badkamer inspiratie zeg.

Dat je ook houtlook tegels in visgraat tegen de achterwand van je wc kunt tegelen dat bewijst deze schitterende badkamer wel. Wat een plaatje is het!

Dit zijn chevron tegels, maar toch ook een beetje visgraat tegels. Vinden we mooi en bijzonder. Hele toffe inspiratie voor wat betreft het nisje en het zwarte sanitair.

Blauw is het nieuwe goud. Deze blauwe visgraattegels in deze badkamer zijn net iets dieper blauw dan de vorige. Ze zijn hier te bestellen. Heel gaaf. Zachte lichte kleuren maken deze Scandinavische badkamer helemaal af.

Over goud gesproken. Zwarte visgraat tegels met een gouden douche. Wij vinden dat dit nog net moet kunnen. Gave design badkamer hoor.

Van zwarte glans visgraat tegels naar zwarte visgraat matte tegels. Hele chique badkamer met dat marmeren blad en natuurlijk de visgraat tegels die van de vloer zo door lopen op de wand.

Hele rustieke visgraat tegels in wit. Door wit te voegen houd je het nog enigszins strak. In je jaren '30 badkamer kan dit een hele goede optie zijn!


Vitte visgraat tegels met een ronde spiegel en een zwart meubel. Je ziet dat het prachtig staat in deze kleine badkamer. Mooi badmeubel trouwens met die opbouw kom.

Regendouche, witte tegels en blauwe visgraat tegels (hier te bestellen). Een beproefd concept dat we al vaker hebben laten zien. Maar ja, het staat zo mooi...

De startende badkamer vanuit een ander perspectief dan waar we mee begonnen. Maar wel een andere badkamer met grijze visgraat tegels. Te gekke Scandinavische sfeer, natuurlijk mede mogelijk gemaakt door het bad en het badmeubel.Als afsluiter een mooie blauwe visgraat wandtegel. De visgraat is erg mooi te combineren met een wit marmer ronde waskom en een mooie chroom inbouw wastafelkraan. Deze zijn te verkrijgen op onze webshop.


Mincio: Skype je nieuwe badkamer

Wij zijn Mincio en we zijn een beetje anders. De badkamers en toiletten in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je bij.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

Lees hoe het werkt en maak hier een afspraak.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 16.00 uur.

053 - 231 51 76

mail@mincio.nl

Kalimantanstraat 46

7512 HM Enschede

Handige informatie voor jou.

  • Mincio Instagram Icon
  • Mincio Pinterest Logo