top of page

Deze geniale fontein voor je toilet bespaart ruimte (en ziet er ook nog eens ontzettend gaaf uit)

Een Nederlandse toilet is niet zo groot. Als je toch graag een (supergave, mooie prachtige, net even iets anders) fontein in je wc wilt, dan is dit zeker wat voor jou!

Niet al te grote wc? Dit is een ruimte besparende fontein voor in de toilet.
Wat een fraai vormgegeven fontein is dit?!

Kijk hoe prachtig vormgegeven, deze te gekke fontein voor in je toilet. Op een beperkt vloeroppervlak van 0,9 x 1,2 m (want zo groot is de gemiddelde toiletruimte in Nederland) moeten we gebruik maken van het toilet en natuurlijk ook nog onze handen kunnen wassen.


Na het inbouw reservoir nu dus ook een inbouw fontein voor in de wc.

Ruimte besparende fontein voor je toilet.
Superidee toch?

Door deze geniale fontein krijgt je toiletruimte niet alleen een mooiere uitstraling, het is ook een heel stuk praktischer. Bovendien zorgt deze fontein er voor dat je in het kleinste kamertje van het huis maximaal de kleine ruimte benut. Een combinatie die wij briljant vinden. Een ondiepe oplossing voor het fontein bestond nog niet. Tot nu.

Ruimte besparende wc fontein voor in je toilet.

Dan de maten en specificaties van deze fontein:


Maat: 40 x 21 x 40 cm

Kleur: glans wit en mat wit

Materiaal: polystone

Kan gebouwd worden: in een muur van 7 cm.

In de muur: 7 cm.

Uit de muur: 14 cm.


Gelukkig hebben we nu deze nieuwe ruimtebesparende fontein. De inbouw-fontein wordt geleverd met geïntegreerd en verwijderbaar sifon en handige koudwaterkraan. De fontein wordt dus helemaal compleet geleverd.


De fontein kost € 599,- en je bestelt de fontein hier.

Inbouw fontein inclusief kraan en sifon
Inbouw fontein inclusief kraan en sifon.

Mincio: Videobel je nieuwe toilet

Wij zijn Mincio en we zijn een beetje anders. De badkamers en toiletten in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je bij.

Alle inspiratie die je vindt op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aanpraten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page