top of page

Een kleine badkamer met retrolook

Een retrolook in een kleine badkamer kan een echte aanwinst zijn in jouw huis. De stijl zie je al een aantal jaren in terug in de huiskamer en is geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren 50, 60 en 70. Denk bijvoorbeeld aan het bruine jaren 50 kastje in een modern jasje of een mooie toogspiegel. Nu heeft deze look ook zijn intrede gedaan in de badkamer. Met wat creativiteit en de juiste producten kun jij ook een stijlvolle retrobadkamer maken.

 
Retrolook-badkamer-gouden-kraan


Wil je ook een retrolook badkamer maar kun je nog wat hulp gebruiken? Mincio ontwerpt jouw badkamer én levert alle producten. Makkelijk alles op één plek vanuit huis geregeld. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een videocall.

 

Verschillende Retro mogelijkheden

De retrolook is er echt in alle soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor moderne terrazzotegels gecombineerd met een jaren 70 look. Ga je liever voor een rustige optie? Kijk dan eens naar badkamers met beige kleuren met ronde vormen en gouden accenten. Wanneer je echt wil knallen met je badkamer kan je kiezen voor okergeel. Met zwarte accenten en rondje spiegels maak je vervolgens je eigen retrolook in je badkamer helemaal af.Retrobadkamer ontwerpen

Voor één van onze klanten hebben we een prachtige retrolook badkamer ontworpen. Door het donkerbruine badkamermeubel en de gouden accenten krijg je een chique uitstraling. De bruine sierlijst tussen de tegels nemen je echt even mee naar de jaren 50. Voor de douche en de badkamerkraan hebben we gekozen voor gouden accenten. Dit zorgt voor een blikvanger in de ruimte. Omdat het een kleine badkamer is, hebben we gekozen voor een witte vierkante tegel. Hierdoor blijft het geheel rustig en ruimtelijk.


Mincio levert veel producten maar soms zijn de wensen van de klant nét even anders. We kijken dan samen met de klant hoe we de wens waar kunnen maken. We hebben bijvoorbeeld de toogspiegel op maat laten maken. Het badmeubel is niet een standaard badmeubel maar is samen met de klant samengesteld uit verschillende opties.


Kun je ook hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw badkamer? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een videocall en dan kijken we wat voor jou kunnen doen.


Shop deze badkamer


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios