top of page

Mix van stijlen: kleine badkamer inspiratie met bubbelbad!

Deze kleine badkamer in een mix van stijlen, is echt helemaal te gek!

Kleine badkamer inspiratie ideeën met een bubbelbad.
Mix van stijlen: kleine badkamer inspiratie met een bubbelbad.

In ons vak kom je op veel verschillende plekken en in heel erg veel verschillende huizen. Elk huis heeft zijn charme, of heeft unieke eigenschappen. Het zijn net mensen! Van vroeger uit is de badkamer niet de meest ruime plek. Dat geldt ook voor de badkamer uit dit artikel. In dat geval komen we voor uitdagingen te staan. Vinden we leuk!


Hoe je jouw Scandinavische badkamer kunt skypen, dat lees je hier. Nog meer verdieping over onze werkwijze lees je hier. Hopelijk bieden we je hier alle inspiratie en ideeën voor jouw kleine badkamer. Voor deze kleine badkamer - begonnen we uiteraard net als altijd - met een 2d ontwerp:

2d tekening van deze kleine badkamer met bubbelbad.
Beginnen met een 2d tekening, om een goed beeld van de badkamer te krijgen.

Na ons eerste Skype gesprek werd het helemaal duidelijk wat de wensen van deze jonge familie waren:

  • Hip en trendy

  • Zwart sanitair

  • Visgraat tegels, maar liefst een beetje anders

  • Zwart/wit maar wel ’levendig’

  • Een bubbelbad

  • Praktisch: wc, bad, douche en badmeubel

En dit alles in een kleine badkamer van 210x223 cm. Dat zijn nog eens uitdagingen. Dus van 2d gingen we naar 3d en we belegden nog eens een Skypesessie om onze impressies te bespreken.3d tekening van de kleine badkamer met prachtige patroonvloer.
Je ziet dat de ruimte niet al te groot is. Maar we zijn wel op weg naar een te gek gestylede badkamer!

Na een paar kleine aanpassingen waren de ontwerpen klaar. Zij natuurlijk blij, wij dan ook blij. In het ontwerp kom je vaak nog tot voortschrijdend inzicht, waardoor je net even een andere patroonvloer kiest, het type douchekop verandert of een andere wens hebt die we in jouw kleine badkamer aanpassen.


Het resultaat van deze prachtige badkamer mag er zijn. We zijn verliefd op deze badkamer. Alles past hier zo goed! De houten planken geven zo'n te gekke natuurlijke look aan de badkamer. Nou, kijk zelf maar:

Te gekke stijl in deze kleine badkamer.
De ruimtes zijn klein, dat zie je goed op deze afbeelding. Maar toch heb je wel de ruimte, een goede indeling is het halve werk. Wat vind je van deze te gekke stijl? Is dit kleine badkamer inspiratie voor jou?

Dan de tegels, je vind ze hier:

Patroonvloer in een kleine badkamer.
Die vloer, die vloer, die prachtige patroonvloer! Kleine badkamer, klein oppervlak, maar wat knalt die patroonvloer er hier uit hè?!

Zwart sanitair in deze kleine badkamer.
Zwarte regendouche. Heel tof! Die tegels vinden we dus ook te gek he. Wat vind jij?

Mincio: Skype je nieuwe badkamer

Wij zijn Mincio en we zijn een beetje anders. De badkamers en toiletten in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je bij.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page