Terrazzo tegels inspiratie in je Scandinavische of moderne badkamer

Terrazzo is terug en dat heeft natuurlijk een hele goede reden; het is supergaaf. Er is inmiddels zoveel keuze en er zijn zoveel kleuren! Ga je voor die strakke stijl met een dikke knipoog naar vroeger?

Credits voor deze foto: Foto: Lauren Bamford / Styling: Kati Bottomley en Esme Parker / Verhaal: Inside Out

Wat een ontzettend strakke badkamer is de badkamer hierboven zeg! Wij zijn verliefd! De Terrazzo mix tegels op de vloer zijn zo harmonieus met de wandtegels. Het zwarte sanitair knalt eruit. De finishing touch is een vleugje natuur door het eiken houten meubel en het houtkleurige krukje in deze Scandinavische badkamer.


Foto credits: Inside out

Ondanks dat het patroon van terrazzo tegels druk is als je van heel dichtbij kijkt. Zie je dat ook bovenstaande badkamer juist een oase van rust brengt als je het bijvoorbeeld combineert met witte tegels.


Foto credits: Derek Swalwell / Verhaal: Belle

In de badkamer hierboven gebeurt van alles. Dat komt natuurlijk door de print op de muren. Wel te gek gevonden om de antraciet kleurige terrazzo tegels te combineren met zo'n toffe print in de badkamer. Je ziet dat geel prachtig weg kleurt bij de antraciet terrazzo tegels.


Foto credits: A Pair and Spare / Verhaal: Inside Out

Een vleugje jaren '30 wellicht, maar we wilden je deze badkamer niet onthouden in dit terrazzo artikel. Mooi gevonden om de handgevormde tegels verticaal te plaatsen. In deze badkamer hebben ze donkere voeg voor de witte tegels gebruikt. Dat maakt de badkamer wat drukker. Gebruik je witte voeg, krijg je meer de rustige Scandinavische en moderne badkamer sfeer.

En dat terrazzo tegels zelfs bij een blauw meubel kunnen, daar is de bovenstaande afbeelding met 60x60 terrazzo tegels wel een goed voorbeeld van. Wellicht niet je eerste keuze, maar als je het gaaf vindt, schaam je dan niet ;).


Foto credits: A Pair and Spare / Verhaal: Inside Out

Dat verticale tegels goed staan bij terrazzo tegels, dat heeft dit artikel wel bewezen! De bovenstaande afbeelding laat zien dat zelfs een kleine badkamer ruimtelijk kan ogen. Als je het maar goed indeelt!


Mincio: Skype je nieuwe badkamer

Wij zijn Mincio en we zijn een beetje anders. De badkamers en toiletten in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je bij.


Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 


Lees hoe het werkt en maak hier een afspraak.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 16.00 uur.

053 - 231 51 76

mail@mincio.nl

Kalimantanstraat 46

7512 HM Enschede

Handige informatie voor jou.

  • Mincio Instagram Icon
  • Mincio Pinterest Logo