top of page
badkamerspecialist

Persoonlijk advies van een badkamerspecialist

Een nieuwe badkamer kopen brengt veel keuzes met zich mee. Heb je moeite om deze keuzes te maken, dan kan een badkamerspecialist je helpen. Op deze manier ben je zeker van expertise én mensen die zich helemaal in kunnen leven in je woonstijl. Je hebt vast online al inspiratie opgedaan voor je droombadkamer. Maar of alle ideeën ook mogelijk zijn in je huis? Dat weet je niet helemaal zeker. Met een sanitair specialist kom je samen tot een badkamer die volledig past bij je woning en je wensen. Bovendien is het fijn wanneer een badkamerzaak je eerlijk advies kan geven over de prijzen, zodat je later niet voor negatieve verrassingen komt te staan. Wil jij de hulp inschakelen van een badkamerspecialist die aan deze eisen voldoet? Dan ben je bij Mincio aan het juiste adres!

Inspiratie opdoen, dit is een leuk proces, want niets is te gek. Na een tijdje heb je genoeg leuke ideeën opgedaan voor je eigen badkamer. 

"

Een badkamer ontwerpen

Je badkamer verbouwen of je wilt graag een nieuw huis bouwen. Hoe gaat de badkamer eruit zien? De eerste stap is vaak inspiratie opdoen, zoals op Pinterest of Google. Dit is een leuk proces, want niets is te gek. Na een tijdje heb je dan ook genoeg leuke ideeën opgedaan voor je eigen badkamer.


Maar dan vraag je je af of je ideeën wel mogelijk zijn in je huis. Gaat het wel passen op deze manier? Of zou een andere indeling beter zijn? En passen die kleuren eigenlijk wel goed bij elkaar of zou een andere kleur beter staan? Op dit punt schakel je graag advies in van een badkamerspecialist. Iemand met expertise die met je meekijkt en het beste badkamer advies kan geven. Zodat je deze lastige keuzes niet alleen hoeft te maken. 

Advies van een badkamerzaak

Een badkamerzaak kan je helpen bij het maken van de beste indeling voor de ruimte van je badkamer. Ieder huis is namelijk anders en soms heb je te maken met een gebrek aan ruimte. Wanneer je een schuin dak hebt bijvoorbeeld. Of wanneer je gewoonweg een kleine badkamer hebt, zodat je creatief moet omgaan met de ruimte die je hebt. Een badkamerspecialist puzzelt net zo lang met de mogelijkheden, totdat de ideale badkamer indeling is gevonden. 


Een badkamer speciaalzaak kan zich gelukkig ook helemaal inleven in jouw smaak en woonstijl. Zodat je samen de beste combinaties van kleuren en badkamermeubels kan samenstellen. Een goede badkamerspecialist stelt je de juiste vragen zodat de balans tussen een praktisch en mooi badkamer ontwerp niet verloren gaat. Denk bij een praktische badkamer bijvoorbeeld aan voldoende verlichting, verwarming en genoeg opbergruimte. 

3D badkamer ontwerp

De beste manier om erachter te komen of je badkamer aan al je wensen voldoet en goed past in de ruimte die je hebt, is om gebruik te maken van een 3D badkamer ontwerper. Hierin kun je je eigen badkamerruimte namaken, op de centimeter nauwkeurig en inclusief aanwezige deuren en ramen. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar een professionele badkamerzaak kan ook zo’n 3D badkamer ontwerp voor je maken. Op die manier word je volledig ontzorgt en kun jij je focussen op andere dingen. Het resultaat? Een prachtige digitale visualisatie van je droombadkamer! 

Waarom Mincio als badkamerspecialist?

  • Laagdrempelig en persoonlijk contact

  • Live 3D tekenen met een badkamerspecialist

  • Duidelijkheid over de ideale indeling van je badkamer

  • Direct een eerlijke prijs (zonder verrassingen)

  • Alle spullen in één zending bij je thuis gebracht

  • Hoogwaardige badkamerproducten

Dit is hoe wij werken

De badkamerspecialisten van Mincio kijken samen met je mee en geven je persoonlijk badkamer advies. Wij snappen dat het fijn is om thuis de keuzes te kunnen maken voor je badkamer. Daarom werken wij op basis van digitaal videobellen via Skype. Op het door jou gekozen tijdstip zitten wij klaar om je wensen te bespreken. Tijdens het gesprek adviseren wij je over hoe je jouw ideeën het beste kunt toepassen in de ruimte die je hebt. 


Na de eerste afspraak gaan wij naar de tekentafel om je ideeën uit te tekenen in 3D. Daarna ontvang je van ons een 3D animatiefilm van je badkamer/toilet, zodat je tot in de details kan zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Heel gaaf om op deze manier te zien hoe al je wensen samenkomen! Wil je de materialen uit de offerte bestellen? Na akkoord bespreken we wanneer je de materialen graag geleverd wilt hebben. De materialen worden vervolgens in één zending op de gewenste datum bij je thuis gebracht.  

bottom of page