top of page
SAV000 - div. kleuren

Over ons

Ruim 40 jaar geleden, in 1977, begon het met een im- en export bedrijf in tegels in Enschede. Twee generaties later is Mincio ontstaan.  

Mincio is elke dag op zoek naar meer tot de verbeelding sprekend (beeld)materiaal gericht op jouw toilet en badkamer. Daar leven we voor en samen gaan we dat realiseren. De badkamers, toiletten en in Nederland mogen best wat spannender. Maar hoe? Daar helpen wij je mee.

Alle inspiratie die je vindt. Op het internet, op onze sociale media, bij de buren, in woonmagazines, het maakt ons niet uit. We kunnen het samen realiseren in jouw huis. Dat is waar het om gaat.

Dit combineren we met veel service, persoonlijk contact en praktische, heldere aankoopmogelijkheden. We verlenen daarnaast de (technische) kennis die nodig is bij het installeren van de materialen in jouw project. 

Neem zelf het heft in handen. Laat je niets aan praten. Wees anders. Wees jezelf. Met onze hulp wordt jouw badkamer en toilet precies zoals jij het wilt hebben. 

Alles wat we doen, is bedoeld om te inspireren.

En net even anders te zijn.

Door heel veel prachtig (beeld)materiaal van onze producten te laten zien.

Door de mooiste producten perfect te tonen en te fotograferen. Om samen jouw droomhuis te visualiseren en samen te stellen.

Geschiedenis om niet te vergeten

Het was 1 januari 1977 dat Gevelaar Tegel Import BV ingeschreven werd bij de kamer van koophandel. De oprichter van G.T.I. was de heer J.J. Gevelaar sr. Hij begon aan de Borstelweg in Enschede een groothandel in tegels. Na enige tijd werd op dit adres ook particuliere verkoop gestart, wat een aanwinst voor de regio bleek te zijn.

Op 7 januari 1982 overleed de heer Gevelaar sr. op 48 jarige leeftijd, en werd opgevolgd door zijn zoons John en Eric Gevelaar.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met sanitair en keukens en biedt het de consument een zeer breed assortiment. Ook is het aanleggen en verwerken van de producten (kamervloeren, badkamers  en ook keukens) een service taak geworden. 

Mincio werkt samen met Gevelaar Tegels & Sanitair, dat gevestigd is aan de Haaksbergerstraat 201 in Enschede. Allebei met hun eigen expertise. Mincio met inspiratie en een eigentijds online aanbod. Gevelaar met een showroom en winkel, om te inspireren.

Zo kunnen we jou voorzien in je wensen, op de wijze zoals jij dat wenst.

bottom of page