Badkamer of toilet ontwerpen

Skypen, wanneer jou het uit komt.

Dit is hoe wij werken.

Op weg naar jouw droomhuis.

Verbouwen of een nieuw huis bouwen. Het kost heel erg veel tijd. Zeker wanneer ook nog eens een drukke baan en het hectische thuisleven veel tijd en energie van je vraagt. Tijdens een (ver)bouw project worden er ontzettend veel keuzes van je gevraagd. Wel zo lekker als je die keuzes thuis op de bank kunt maken toch? Daar helpen wij je via Skype/Beeldbellen bij en hieronder leggen we uit hoe we dat doen.

01

Inspiratie

Op internet of elders heb je te gekke inspiratie voor je nieuwe badkamer of toilet opgedaan. Je bent enthousiast en je wilt die supergave woonstijl ook in jouw badkamer of toilet toepassen. Maar toch is er weinig tijd om een winkel te bezoeken. Daarnaast wil je zeker zijn van expertise en mensen die zich helemaal in je smaak en woonstijl in kunnen leven.

02

Je maakt een afspraak met ons om met ons te Skypen/beeldbellen

Je maakt een afspraak met ons voor beeldbellen door het afspraken formulier in te vullen (hier te vinden). Spannend, geheel vrijblijvend/gratis en handig natuurlijk :). Op het door jou gekozen tijdstip zitten wij in ieder geval helemaal klaar om jouw wensen te bespreken. Voorafgaand aan het gesprek sturen we je een bevestiging van de afspraak met precieze instructies. We vragen we je ook een tekening van je project op te sturen.

03

De afspraak via Skype/beeldbellen

Als we een tekening van je hebben ontvangen, doen wij ons voorwerk. Jouw project is alvast in 2d uitgetekend. Tijdens ons gesprek kunnen wij ons beeldscherm met jou delen. Dat praat heel gemakkelijk als het bijvoorbeeld gaat over de indeling van je badkamer. We bespreken je wensen en noteren alles nauwkeurig. Tijdens onze afspraak kun je alle gevonden inspiratie met ons delen. We adviseren je dan over hoe die te gekke stijl toe te passen is in jouw badkamer ruimte.

04

Afronding van onze afspraak via Skype/beeldbellen

Bedankt voor je enthousiasme en het delen van je wensen over je badkamer en toilet! Onze afspraak heeft tussen de 30 en 75 minuten geduurd. Wij gaan nu weer naar de tekentafel om jouw ideeën uit te tekenen in 3D, een inspiratie document te maken, een te gekke film te maken en een offerte op te stellen, als je nog steeds enthousiast bent tenminste. De investering hiervoor is € 95,-, maar die krijg je terug wanneer je de materialen bij ons bestelt. Maak je geen zorgen over onze prijzen, we zijn een stuk voordeliger dan de bekende badkamerzaken in Nederland!

05

Via Skype de offerte bespreken

In korte tijd kunnen we je tekening, inspiratie document en offerte voor je klaar hebben. Het is dan tijd voor onze tweede afspraak. We laten je zien hoe we jouw wensen hebben vertaald naar een 3d model. Daarvan ontvang je van ons een 3d animatiefilm. Daarnaast doorlopen we alle onderdelen van de offerte en tonen we hoe die tot zijn recht komen in jouw project. We vinden het leuk als je veel vragen stelt, we kunnen je alles laten zien namelijk. We 'draaien' in jouw project zodat je het vanuit alle hoeken kunt bekijken.

06

Offerte in de mail

Na onze tweede afspraak sturen we je alles toe. Je ontvangt dan:

 

Zo heb je de rust er even naar te kijken. Als je er vragen over hebt, kun je ons mailen, whatsappen of bellen. Ook over technische vragen met betrekking tot de producten trouwens. Het contact verloopt nu heel persoonlijk en inmiddels kennen we je al behoorlijk goed :).

07

Bestellen

Je bent eruit! Je wilt graag de materialen uit de offerte bestellen. Dat is mooi. Na je akkoord op onze offerte bespreken we wanneer je de materialen graag geleverd wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat de materialen op de afgesproken dag bij je bezorgd worden. Daarnaast zullen we er voor zorgen dat we alle benodigde technische (lijn)tekeningen van de materialen en van je badkamer naar je toe mailen. De installateurs en tegelzetters weten zo precies waar en hoe alles geïnstalleerd moet worden.

08

Genieten van je badkamer

We zijn altijd ontzettend benieuwd naar het eindresultaat van die te gekke ideeën die we mogen ontvangen en samen met onze klanten realiseren. Stuur je daarom even een aantal foto's van je project onze kant op? Vinden we leuk :).

Plan hier je badkamer afspraak via beeldbellen

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Stel samen met Mincio jouw ideale badkamer samen. Dat doen we via Skype. Heb je geen Skype? Geen nood! We kunnen een videoverbinding opz...
Badkamer samenstellen via Skype
Vrijblijvend advies
 

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 16.00 uur.

053 - 231 51 76

mail@mincio.nl

Kalimantanstraat 46

7512 HM Enschede

Handige informatie voor jou.

  • Mincio Instagram Icon
  • Mincio Pinterest Logo